Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Lunde slusekro

Slusekroa er åpen alle dager 12-22!!

Nyoppussede lokaler og et lite hjørne med salg av småskalamatprodukter.

Meny for Lunde slusekro

Kanalbåtene starter sesongen 19.-20. mai og fra da er det åpent daglig frem til september.

Slusekroa holder til i et tidligere pakkhus (Varehall) som nå inneholder kjøkken, salgsdisk og sitteplasser.

  • inne plass til ca 45 personer
  • uteplass med tak og glassvegger for ca 45 personer.
  • I fint vær er det sitteplass til mange med stoler og bord ute i det fri og hele Lunde sluseamfi til disposisjon.
  • For grupper og ved dårlig vær settes det opp telt med plass til ca 40 personer.
  • Tar i mot bestilling til ulike selskaper, sommeravslutning, hyggekveld med venner, avslutning av padle- eller sykkelturen osv...
  • Grupper må forhåndsbestille.

I sesongen kan Slusekroa kontaktes direkte på tlf 35 94 80 20

NYE DRIVERE AV LUNDE SLUSEKRO 2015

Godt og Hjemmelaget AS skal drive Slusekroa fra i år. Det er en liten familiebedrift som fra før driver med håndverksbakst av lefser. De er opptatt av tradisjonsmat og bruk av lokale råvarer, så menyene vil være preget av det. 

De satser på å bruke så mye lokale råvarer som mulig. Pizza og fiskesuppe har vært populært tidligere, så det vil de fortsatt ha. De vil også ha dagens middag basert på tradisjonsmat i sesongen.

Det er også planlagt en liten landhandel på Slusekroa. De er selv en småskalamatprodusent, med mange kolegaer fra "Bondens marked", så både egne og andres produkter blir til salgs og delvis også som del av menyen.

Driver du med håndverk, eller småskalamat?
Da vil de svært gjerne også komme i kontakt med deg. Kanskje de kan selge dine produkter i sin lille butikk.

Ta kontakt med Nina dersom du vil ha sommerjobb eller har noe du tror de vil selge. Hun er treffe på telefon 47673785 eller på mail: ninamereteeide@gmail.com

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.