Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Lunde slusekro

Slusekroa har sesongåpent mai- september!!

Koselige lokaler inne med et lite hjørne med salg av småskalamat. Overbygd uteplass med glassvegger rundt.

Lunde slusekro har variert meny som vil variere noe gjennom sesongen og tid på døgnet.

Kanalbåtene starter sesongen 20. mai, da går Henrik Ibsen fra Skien til Dalen. Fra 21. mai går begge båtene i vanlig rute og møtes daglig i Lunde.

Slusekroa holder til i et tidligere pakkhus (Varehall) som nå inneholder kjøkken, salgsdisk og sitteplasser.

  • inne plass til ca 45 personer
  • uteplass med tak og glassvegger for ca 45 personer.
  • I fint vær er det sitteplass til mange med stoler og bord ute i det fri og hele Lunde sluseamfi til disposisjon.
  • For grupper og ved dårlig vær settes det opp telt med plass til ca 40 personer.
  • Tar i mot bestilling til ulike selskaper, sommeravslutning, hyggekveld med venner, avslutning av padle- eller sykkelturen osv...
  • Grupper må forhåndsbestille.
  • Meny: 

I sesongen kan Slusekroa kontaktes direkte på tlf 35 94 80 20

DRIVERE AV LUNDE SLUSEKRO 2016

Godt og Hjemmelaget AS driver Slusekroa. Det er en liten familiebedrift som fra før driver med håndverksbakst av lefser. De er opptatt av tradisjonsmat og bruk av lokale råvarer, så menyene vil være preget av det. 

De satser på å bruke så mye lokale råvarer som mulig. Pizza og fiskesuppe har vært populært tidligere, så det vil de fortsatt ha. De vil også ha dagens middag basert på tradisjonsmat i sesongen.

Det er også planlagt en liten landhandel på Slusekroa. De er selv en småskalamatprodusent, med mange kolegaer fra "Bondens marked", så både egne og andres produkter blir til salgs og delvis også som del av menyen.

Driver du med håndverk, eller småskalamat?
Da vil de svært gjerne også komme i kontakt med deg. Kanskje de kan selge dine produkter i sin lille butikk.

Ta kontakt med Nina på telefon 47673785 eller på mail: ninamereteeide@gmail.com

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.