Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Hasle Excursion 500 og 520

Nypris: 9450,-

Både Hasle Excursion 500 og Hasle Excursion 520 på lager, Ingen brukte til salgs.

Kåret til best i test av VG og brukt i 71 grader nord kvalifiserer dette som en meget god kajakk. Norskprodusert og egnet til både rolig vann og bølger. 

Cockpiten er relativt stor og knestøttene virker naturlige.Fotbrett kan justeres i lengderetningen uten og etterstramme rorlinene. Vinkelen på korsryggstøtten kan justeres. Sete er anatomisk formet og gir god sitte-comfort. Excursion 500 er utstyrt med en praktisk dagluke som er lett tilgjengelig mens du sitter i kajakken. Den populære Smart-Track roret som kan heves og senkes med et enkelt håndgrep.

Det er lagt stor vekt på god sittecomfort på HASLE-Excursion. Vi var de første på markedet til å ha mulighet for etterjustering av sittestillingen mens du er ute og padler. Ved enkle grep kan man stille fotbrettet frem og tilbake, setet frem og tilbake, uten å være avhengig av å etterjustere rorlinene og stramme opp disse.
Hasle Excursion 520 er spesielt tilpasset lange personer, og personer opp mot 195-200 cm kan sitte komfortabelt i denne kajakken.

     
 

Excursion 500

Excursion 520

Lengde:

500 cm

520 cm

Bredde:

60 cm

57 cm

Cockpit lengde:

100 cm

100 cm

Cockpit bredde:

45 cm

45 cm

Vekt:

23 kg

26 kg

Byggematerieale:

PE sandwichconstruction

PE sandwichconstruction

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.