Arrangement

Mange og varierte opplevelser i Lunde

 

Lunde Triathlon, siste lørdag i august


Et svært tilskuervennlig løp der alle vekslinger og målgang foregår i Lunde slusepark. Arr. IL Skade, Lunde Vandrerhjem og Telemark Kanalcamping.

Andre opplevelser i Lunde


På vår side med aktiviteter finner du info om lokale opplevelser i Lunde; severdigheter, ting å gjøre, aktiviteter og turforslag.

Arrangementer i Lunde 2022

Lista vil bli oppdatert fortløpende når flere datoer for arrangementer i Lunde blir kjent


Kanalgjedda


Frøydis Grorud Kvartett

Marinemusikken på Lunde sluseamfi

Moteshow Victoria & henrik


Baardsen, intimkonsert


Mai


 • Lørdag 14 mai, kl14 - Maijazz frøydis Groruds kvartett

  Frøydis Grorud er godt kjent hos et stort publikum gjennom mange år iBeat for Beat-bandet påNRK. Sammen med treeminente musikereTorjus Vierli (tangenter),Hermund Nygård (trommer) og Magne Thormodsæter (kontrabass) former Frøydismusikken til en solid helhet, hvor alle musikerne får frihet til åutfolde seg og sette sitt personlige preg. Mer info på Villa Lunde (link)

 • Lørdag 14 mai, kl19 - Elly, Intimkonsert

  Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid (aka Elly) er aktuell med sitt tredje soloalbum «The Company of You». Mer info på Horg Kulturhus FB side (link)

 • Fredag 20 mai, kl18 - Kåre Indrehus

  Konserten inneholder musikk, dikt og et snev av stand up. En del av billettinntektene doneres til Flyktninghjelpen. Mer info på Facebook til Heksas Kjøkken (link)

 • Lørdag 21 mai, kl13 - Familieforestilling, Dyrenes Karneval

  Villa Lunde og Barnas Hjerterom går sammen om å presentere denne eviggrønne mesterlige musikfortelling om dyrene, og har invitert den verdensomsuste og superkule opdagelsesreisende Dr Fridjof Fjon til å komme! Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Lørdag 21 mai, kl19:30 - Baroque fever

  tekst Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Søndag 22 mai, kl17 - Sigvart Dagsland, Vårkonsert og allsang

  Allsang på slusa er blitt en tradisjon og i år har vi invitert Sigvart Dagsland trio som holder konsert og allsang sammen med Lunde kammerkor og publikum. Lunde sluseamfi , Mer info på Lunde og Flåbygd kyrkjelyd sin side (link)

 • Tirsdag 24 mai, - Marinemusikken på Lunde sluseamfi

  En flott konsert i Lunde på amfiet ved Slusekroa. Solister var bl.a. Aspiranter, juniorer og korpsmusikanter fra Lunde og Ulefoss skolekorps. Lunde og Ulefoss Skolekorps (link)

 • Fredag 27 til Søn 29 mai - Kanalgjedda

  Gjeddefiskekonkuranse i heile helgen, Nome JFF kjører også en «lavterskelaktivitet» på lørdag fra 11:00-14:00. Her blir det veiledning for dem som ikke har prøvd gjeddefiske før. Lunde sluseamfi , Mer info på NJFF sin side (link)

 • Lørdag 28 mai, kl19 - Baardsen, Intimkonsert

  Baardsen er artistprosjektet til Trond Helge Bårdsen, norsk oslobasert musiker, komponist og tekstforfatter. Mer info på Horg Kulturhus FB side (link)

 • Lørdag 28 mai, Moteshow

  Et fargerikt og moteriktig show, Victoria & Henrik viser fram kolleksjonen av flotte klær. Mer info på Victoria & Henrik sin FB side (link)


Juni


 • Fredag 10 juni, kl19 - ViNK, Vi i Nome Kulturskolen

  Festivalen starter med åpning av «tunnelkunsten» i Lunde. Med utgangspunkt i ytring som en grunnleggende menneskerett skal elevene ved Lunde 10-årige skole utsmykke den nye gangkulverten i Lunde. Hoveddelen vil foregå i Lunde sluseamfi der vi presenter et mangfoldig kunst- og kulturprogram. Lunde sluseamfi , Mer info på ViNK sin side (link)

 • Torsdag 16 juni, kl19 - Biltreff m/Amcar i Brugata

  Cars & Coffee Norge Rundt vil være åpent for alle typer entusiastkjøretøy, ta turen når vi kommer til en by nær deg, vi sees! Mer info på amcar.no (link)

 • Fredag17 juni, kl19 - Granem, Intimkonsert

  Sangene til Granem beveger seg fra visetradisjonen inn og ut av ulike sjangere og nikker mot americana, folkemusikk og tyngre musikk. Mer info på Horg Kulturhus FB side (link)

 • Lørdag 18 juni kl 10 - Gatefrokost

  Lunde handelsforening spanderer frokost . Froksostbordet er dekket i Lunde sentrum kl 10:00. Mer informasjon på handelsforeningen sin FB side (link)

 • Lørdag 18 juni, kl19 - Elin Furubotn Norsk Sing Song Writer

  Elin Furubotn formidler er lett gjenkjennbart for folk flest.Hun har et skråblikk påhverdagen, med humor,undring eller alvor. Formidlingen står sentralt med gode nynnbare melodier. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Fredag 24 juni, kl19 - Sommerfest fra Telemark, TV2 show

  Det blir folkekjære artister, store hits, kjendiser og mye spennende underholdning! TV 2 vil besøke Telemark hele uken i forkant og runder av med et heidundrende show i beste sendetid! Mer info/billetter på VisitBø sin side (link)

 • Lørdag 25 juni, kl20 - Trygve Skaug

  Trygve Skaug er en av de mestselgende artistene og poetene i Norge. Musikken hans har siden 2010 ligget over 350 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister, har mottatt flere gullplater og nominasjon til Spellemannsprisen. Han har spilt konserter landet rundt og på alt fra de minste stedene, til Oslo Spektrum høsten 2021. Han var også å se i «Hver gang vi møtes» i 2021. Lunde sluseamfi, Mer info på VisitBø sin side (link)

 • Søndag 26 juni - Kanalrennet, World cup rulleskirenn

  Kanalrennet for 8. gang; et 25/50 km (klassisk) rulleskirenn langs Telemarkskanalen med start/mål i Lunde sentrum, Nome. Denne gang under World Cup! Mer info på VisitBø sin side (link)


Gatafrokost


Sommerfest TelemarksVeka


Trygve Skaug


Kanalrennet


 hundestevne NFF


Anne Gravir Klykken og Jon Solberg


Vamp konsert


Open String Department


Juli


 • Fred 1. - Sønd 3. juli - hundestevne Norsk Freestyleforening, Kreativ lydighet

  tekst Lunde slusepark , Mer info på NFF sin Facebook arragement (link)

 • Søndag 3 juli, kl19 - Bluegrass for full rulle – Open String Dept.

  Open String Department er én av Norges helt spennende bluegrasstrioer. De har kombinert jazz og bluegrass på enhelt egen måte. De har turnert i flere land og harutgitt to fantastiske plater, begge kritikerroste til opp overørerne. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Fredag 15 juli, kl19 - Anne Gravir Klykken og Jon Solberg: ET ØNSKE

  Anne Gravir Klykken er sanger fra Solum med hjertet i folkemusikken. Jon Solberg er norsk låtskriver og musiker fra Bø i Telemark. Han er kjent som vokalist og frontfigur i bandet Ni Liv, og som soloartist. Mer info på Heksås kjøkken sin fb arrangement(link)

 • Fredag 15 juli, kl19 - Romantik for fullt med underskøn sopran

  Hvordan får man den mest romantiske kveld? Det har Villa Lunde et ganske godt bud på. Medbring åpne hjerter og lommetørkle, akut tårefare! Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Søndag 24 juli, kl18 - Musikalstjernestund med Disneys Frost og Oklahoma

  Musikalstjernestundeneer tilbake! I år med de umådelig populære Disneymusikaler Frost I og II, der har grepet unge som en feber. Frost er inspirert av flotte plasser og natur i Norge. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Lørdag 30 juli, kl19 - Vamp konsert i Lunde sluseamfi

  I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden, livet og havet. Mer info på vamp.no (link)

 • Søndag 31 juli, kl19 - Maleri, musikk og sprell

  Villa Lunde går ind i sitt tredje år med musik og sang inspirert av kunsten på veggene og hvem vet hva som skjer i annen av -deling når artistene slår seg løs? Mer info på Villa Lunde sin side (link)


August og September


 • Søndag 7 august, kl18 - Operagutta på sommertur

  Operagutta:Andreas Hoff, Jan Erik Fillan og Arild Bakke. Kveldens pianist ersom alltid Trond Akerø-Kleven. Villaens egen Jakob Zethner blirogså å høre. Operagutta har holdt sommerkonserter i Grenland,Kragerø og Helgeroa se siste 20 årene, og tar nå denne tradisjonen med seg til Villa Lunde for første gang. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Lørdag 13 august, kl16 -Helge Jordal m/Sigøynerorkester

  Hele Norges Helge Jordal, norsk teaters Grand Old Man, kjent fra et utal av filmer bla.a Orions Belte og Høst .En eminent visesanger i tilleg. Gullbring (Bø), Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Lørdag 13 august, kl18 - Andeløp

  Endene slippes fra Lunde sluse og flyter med strømmen noen hundre meter, første and over mål vinner. Arr: IL Skade Fotballgruppe

 • Lørdag 27. august - Lunde triathlon

  Et svært tilskuervennlig løp i flotte omgivelser ved kanalen, der alle vekslinger og målgang foregår i Lunde slusepark. Sekretariat og premieutdeling i Lunde sluseamfi. Arr. IL Skade, Lunde Vandrerhjem og Telemark Kanalcamping. Mer info på Lunde triathlon sin side (link)

 • Lørdag 27 august, kl19 - Revystjerner, Lalla og Rose 100 år med revy

  Lena Baarth Årstad og Ruben Kvaalseth presenterer norsk revy med alle høydepunktene i blandet masse spas og lokale hentydninger. Lena og Ruben, via «Lalla ogRose», 100 år med norskhumor og revy. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Søndag 28 august, Avg. Lunde 13.25 - Operabåt, MS Victoria, Jazz og Opera (Lunde -Skien)

  Operabåttur på Telemarkskanalen med MS Victoria. En herlig opplevelse for sjæl og sanser når ørerne og hjertet fylles af smektende toner under den blidt vuggende sejlads. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Lørdag 3 september, kl13 - barneforesstilling, Sverre Skrot og Ingenting

  Av og med TV Kjendis Harald MaximillianStoltenberg. Sverre Skrot bor sammen med moren sin på toppen av en skrot haug. Fru Mor er besatt av ta Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Fredag 9 september, kl19 - Lyrikk og musikk

  Vi vil gjerne hylle digtningen fra greske Homer til nå og har invitert en spendende nulevende digter, Marthe Haugerud, den flotte fortelleren Astrid Holtskog, Kvelden vil bli vakkert sat i musikk av duoen Isnord med programmet «Fire hender og en tenor» der vil by på nordisk musik inspirert av digtning. Mer info på Villa Lunde sin side (link)

 • Fredag 16 & lør 17 september - Veterandagene

  Treff og utveksling av interesser rundt gamle motorer, traktorer, lastebiler, biler og sykler. Utstillere som viser frem sine klenodier og publikum som kan beundre disse. Her er også utstillere som selger utstyr og deler til slike aktiviteter velkommen. Mer info på Veterandagene sin FB side (link)

 • lør 17september, kl12 - Høstmarket

  Hjertelig velkommen til den første HØSTMARKED på Heksas Kjøkken, et sted for lokale produsenter og kort reist mat. Mer info Heksas kjøkken sin FB side (link)Andeløp


Lunde triathlon


Veterandagene

Få med deg de største begivenhetene i Midt-Telemark regionen i sommer.
Her arrangeres alt fra festivaler og sportsbegivenheter til fruktfester og konserter. En oversikt over mindre og større arrangement finner du her.

Gå til Visitbø