Grupper

 

Små og store grupper er velkommen til oss!
Her er det muligheter for alt fra treff for bobil/ campingvogn, firma- eller vennetur med padling eller sykling og til f.eks speiderleir.

Treff på campingen (bobil,caravan):

Vi har totalt 113 definerte plasser med strøm som kan reserveres. Vi reserverer i prinsippet kun uspesifiserte plasser, men hvis over 20 enheter kan vi holde av et samlet område om ønskelig.

Vår store lavo er i utgangspunktet gratis og åpen for alle gjester, men kan reserveres mot betaling. Plass til 70-100 pers for bespisning litt etter hvordan man vil ha det og om dere har egne ekstra bord og stoler eller ikke.

Gjestekjøkken med to komfyrer og oppvaskkummer like ved lavoen

Stort plenområde for felles aktiviteter ved lavoen

Samlet betaling gir rabatt for gruppen, ellers er det gjeldene pris for aktuelt tidspunkt
Ønsker dere mer info ta kontakt og be om et tilbud.

Aktiviteter for grupper:

Vi kan tilby sykler og singelkajakker for ca 20 personer og har kanoer til 40-60 personer avhengig av om man er 2 eller 3 i hver båt. Vi tilbyr innføringskurs i kajakk eller kanopadling og vi kan bidra med turforslag og løsninger for transport om ønskelig. Overnatting hos oss er telt, bobil eller campingvogn. Ønskes overnatting under tak er Lunde Vandrerhjem et godt alternativ eller sjekk ut alternativer ellers i Telemark. Les mer: Utleie

Leir:

Vårt område D uten oppmerkede plasser er godt egnet for mange telt. Vi har god erfaring med speiderleir. Her er man litt for seg selv samtidig med tilgang til strøm og vann, vår store Lavo kan brukes om ønskelig, det er gode padle og turmuligheter samt gangavstand til sentrum. Mulig å leie inn ekstra toalettvogn og ellers tilrettelegge for å få en god leiropplevelse.
Kontakt oss link for tilbud for grupper