Regler og viktig informasjon

 
 

Når man velger å bo på en campingplass, bor man tett og det vil være mange ulike mennesker samlet.

Det blir hyggeligere for alle når man viser hensyn til andre og følger reglene for campingen.  Reglene våre med utfyllende kommentarer finner du nederst her på siden, og du finner de oppsummert på kartet over campingen som deles ut ved ankomst.

  Nyttig informasjon til deg som vil overnatte hos oss

  Ut og innsjekk
  • Vi har åpent fra ca. april til ca. november, nøyaktig dato avhenger av været, følg med på nettsiden og Facebook for info om dette.
  • Sjekk alltid inn i resepsjonen før du kjører inn på området, også hvis du har bestilt plass på forhånd
  • Hvis stengt resepsjon, les info på oppslagstavla og noter åpningstider, finn deretter en plass og registrer deg ved første anledning (åpningstid)
  • Utsjekk senest kl. 13.00
  Reservere plass
  • For å sikre plass kan du reservere en eller flere uspesifiserte plasser innenfor et valgt område (A,B,C,D) se kart over camping (link)
  • Du kan ikke velge plassnummer før etter ankomst.
  • For grupper over 20 kan vi holde av deler av et område. mer info på vår "grupper" side (link)
  • For kjøretøy over 10,5 meter kan vi ikke garantere at det er plass selv om du har bestilt, men kan i de fleste tilfeller få til en alternativ parkering.

  Holde av plasser til andre i samme reisefølge

  Når flere ønsker å stå samlet kan den første ankomne få kjegle(r) i resepsjonen til de andre i gruppen som har booket plass, og holde av selvvalgt(e) plass(er) til disse. Ved ankomst samme dagen som deg selv, kan du spørre om en oransje kjegle. Kommer de du reiser med dagen etter,  er det mulig å booke en ekstra natt for disse og sette rød kjegle (mot betaling), men kun hvis det er ledig plass for den aktuelle natta. Blå kjegle er for gjester som er på dagstur med bobil/enheten, og vil ha samme plass når de kommer tilbake.

   Kommer samme dag

    Kommer dagen etter

     Ute på dagstur

      Parkering på områder

      Retning på enheter

      Bobiler, campingvogner og combi-campere parkerer med nesa/draget i retning som bobilikonet på kartet. Da får alle sin egen plen uten direkte innsyn fra andre gjester.

      Unntak: Det er tillatt å dele plen med enhet i samme reisefølge så lenge begge står der. Reiser den ene bilen tidligere en den andre, og den som har parkert omvendt blir stående igjen, må den snu seg.

      Ekstra lite telt på plassen

      Som regel er det mulig å sette opp et lite (maks. 180cm i bredde) ekstra telt inntil 2 pers. på plassen for de som ankommer i samme bil.
      Brannavstand på 4 meter mot naboplassen må overholdes.

      • Alle hjul på bobil, campingvogn og combicampere skal stå på grus.
      • Sett enheten i retning som rødt bobilikon.
       Brannavstand, min. 4m mellom bobil/vogn og markise/fortelt.
      • Trekkvogn og (evt. ekstra bil det er betalt for) kan stå på gresset på din egen tomt når det ikke er plass på grusen.
      • Stolpe med strøm, vann og avløp er bak enhenten på område A, og der finner du også ditt plassnummer.
      • Hvis du setter opp telt på Område A eller B er det viktig at det er minst 4 meter mellom teltet og nabo sin grusplass

      Ved feil parkering forbeholder vi oss retten til å be enheter om å flytte.


      Brann og brannforebyggende tiltak

      Brannavstand

      4 meter mellom bo-biler, campingvogner og telt som det sover personer i som f.eks. et lite tilleggstelt.

      3 meter mellom brennbar material (alt over 1 meter høyde fra bakken) mot naboplassen. Dvs. Markiser, fortelt som er festet på enheten og andre løse gjenstander som partytelt, myggtelt osv.

      Personbiler bremser spredning og kan parkeres innafor brannavstanden.

      Ved parkering eller plassering av utstyr som er i strid med brannavstands regler forbeholder vi oss retten til å be enheter om å flytte eller fjerne gjenstander.

      brannforebyggende tiltak
      • Åpen ild (bål) er ikke tillatt på campingområdet, det inkluderer bål-panner og ild-kurver
      • Brannslanger finnes i skap ute på campingområdet, se kart over camping (link)      Generele regler

      Kjøring på området
      Mellom 23.00 og 07.00  er det ikke tillatt å kjøre inne på området. Ellers i døgnet prøv å unngå unødig kjøring, som kan forstyrre andre gjester. Dette gjelder også el sparkesykler og liknende. Maks 15 km/t.

      Hund og andre firbeinte
      Tillatt med hund/katt, men viktig at ditt dyr ikke er til sjenanse for andre gjester.  Vis hensyn til andre, husk at ikke alle setter like stor pris på dyr som det du gjør.

      • Hunder skal alltid holdes i kort bånd, også ved plassen
      • Forbudt med hund inne i bygninger på campingen

      Matter på gresset
      Bruk av pustende matter er tillatt, men ikke tillatt med presenning eller matter som er helt tette, siden de vil ødelegge gresset.

      Forbudt mot å matte fuglene
      Ander, gås og svaner blir svært nærgående (til tide litt aggressive) og kommer i store grupper når de blir vant å få matt. Avføringen skaper hygieniske utfordringer på plassene og strandsonen samt et negativ innvirkning på badevannkvalitet.

      Ball eller andre aktiviteter på området
      På og mellom plassene er det ikke tillatt med ballspill ol. som kan gi skade på andre sine biler og skape unødig støy. Bruk friområdet hvis det er ledig plass der eller sluseparken. For å komme til og fra bruk helst grusveiene, unngå å krysse over plassene.

       Ro på campingen
       Mellom kl 23.00 og 07.00 skal det være nattero (stille). På dagtid og kveld skal det ikke spilles høy musikk eller være vedvarende unødvendig støy fra kjøretøy eller lignende som kan forstyrre andre gjester.

       Gratis gjesteparkering
       Skal du besøke noen på campingen eller har med ekstra bil, er det mulig å stå gratis på vår gjesteparkering ved siden av resepsjonen. Ekstra bil på plassene koster kr100,-/døgn

       Grilling
       Grill/varme gjenstander må ikke settes på plenen, benytt grusveien eller sørg for nok avstand fra grill ned til gress, kjenn med hånden om det er blir varmt på gresset– hjelp oss å holde plenen fin!

       Rabattordninger
       Vi tilbyr 3 for 2 på ukedager (gjelder ikke i høysesong). Det vil si at hvis du overnatter sammenhengende i 3 netter eller mer mellom søndag og fredag får du en natt gratis.

       Tilrettelagt for barn
       Det er et rom med stellebord i sanitærbygg på område A. Dere vil finne noen lekemuligheter i Lunde slusepark som er vår nærmeste nabo. Ønsker dere å padle eller sykle, så kan dere leie utstyr til hele familien hos oss.