Regler

Regler og nyttig info

Vi ønsker at alle skal trives på vår campingplass. Når man bor tett, er vi avhengige av at alle følger gjeldende regler for campingområdet og viser hensyn til andre gjester. 

UT og INNSJEKK?
 • Registrer deg alltid i resepsjonen ved ankomst også når du har bestilt på forhånd
 • Hvis stengt resepsjon, les info på oppslagstavla, sjekk åpningstid, finn en plass og NB! registrer deg ved første anledning (åpningstid).
 • Innsjekk hele åpningstiden, hvis du har bestilt og kommer etter kl 19 vil vi gjerne ha beskjed.
 • Utsjekking senest kl. 14.00, men etter avtale mulig å stå lengre på rolige dager.
RESERVERE PLASS?

Hos oss er det mulig å reservere uspesifisert plass innenfor et område, da er du sikret plass. Hvis flere reiser sammen kan første ankomne få kjegle i resepsjonen og holde av selvvalgte plasser til de andre i gruppen. Hvis grupper på over 20 kan vi holde av deler av området.

OM PLASSEN

Vi har åpent fra ca April til ca November, nøyaktig dato avhenger av været, følg med på nettsiden og Facebook for info om dette.

Rabattordninger?
Vi tilbyr 3 for 2 på ukedager (ikke i juli). Det vil si at hvis du er 3 netter eller mer mellom søndag og fredag får du en natt gratis. Gjelder ikke i juli måned. Ellers er vi ikke tilknyttet noen kjeder/foreninger som gir rabatt.

Hund og andre firbeinte?
Tillatt med hund/katt, men viktig at ditt dyr ikke er til sjenanse for andre gjester. Hunder skal alltid holdes i kort bånd, også ved plassen. Vis hensyn til andre (husk at ikke alle setter like stor pris på dyr)

Matter på gresset?
Ikke tillatt med pressening eller matter som ikke puster og som vil ødelegge gresset. Bruk av pustende matter er tillatt.

Ro på campingen?
Mellom kl 23.00 og 07.00 skal det det være ro og det er ikke tillatt å kjøre inne på området i dette tidsrommet.

Unngå unødig kjøring inne på campingområdet. Det forstyrrer andre gjester. Maks 20 km/t.

Ball eller andre aktiviteter på området?
På og mellom plassene er det ikke tillatt med ballspill ol. Bruk aktivitetsområdet eller sluseparken. Det samme gjelder sykling, og andre fremkomstmidler som kan være til sjenanse for andre gjester. For å komme til og fra bruk helst grusveiene.

Tilrettelagt for funksjonshemmede?
I nytt sanitærbygg er det flere rom tilrettelagt. Planer om å forbedre kanobrygge og generell fremkommelighet og tilpasninger ute på området.

Tilrettelagt for barn?
Hovedsakelig voksne gjester og vi har derfor ikke lagt spesielt til rette for barn på vår camping. Det er lekemuligheter i Lunde slusepark som er vår nærmeste nabo, fine padlemuligheter i nærområdet.

Brann og brannforebyggende tiltak

 • Husk brannavstand minimum 3.5 meter
 • Grill/varme gjenstander må ikke settes på plenen, benytt grusveien eller sørg for nok avstand fra grill til gress, kjenn med hånden om det er blir varmt på gresset– hjelp oss å holde plenen fin!
 • Åpen ild er ikke tillatt på campingområdet!
 • Brannslanger i skap ute på campingområdet

Bruk av sykkel og andre ting (ball) som kan virke forstyrrende inne på området:

 • Vis hensyn ved bruk av sykkel, sparkesykkel og liknende fremkomstmidler.
 • Ikke tillat å krysse over plasser og sykle på kryss og tvers på campingområdet eller bruke ball på og mellom plassene.
 • Vennligst bruk veiene inne på området for å komme til og fra
 • Det er tillatt å sykle og bruke ball på aktivitetsområdet og i sluseparken, men også her oppfordrer vi til å vise hensyn til andre.