Regler og viktig informasjon

Når man velger å bo på en campingplass, bor man tett og det vil være mange ulike mennesker samlet.

Det blir hyggeligere for alle når man viser hensyn til andre og følger reglene for campingen.  Reglene våre med utfyllende kommentarer finner du nederst her på siden, og du finner de oppsummert på kartet over campingen som deles ut ved ankomst.

Nyttig informasjon til deg som vil overnatte hos oss: 

UT og INNSJEKK
 • Sjekk alltid inn i resepsjonen før du kjører inn på området, også hvis du har bestilt plass på forhånd
 • Hvis stengt resepsjon, les info på oppslagstavla og noter åpningstider, finn deretter en plass og registrer deg ved første anledning (åpningstid)
 • Utsjekk senest kl. 13.00
RESERVERE PLASS
 • For å sikre plass kan du reservere en eller flere uspesifiserte plasser innenfor et valgt område (A,B,C,D)
 • Du kan ikke velge plassnummer før etter ankomst.
 • Når flere reiser sammen kan første ankomne få kjegle(r) i resepsjonen og holde av selvvalgte plasser til de andre i gruppen.
 • For grupper over 20 kan vi holde av deler av et område.
 • For kjøretøy over 10,5 meter kan vi ikke garantere at det er plass selv om du har bestilt, men kan i de fleste tilfeller få til en alternativ parkering.
OM PLASSEN

Vi har åpent fra ca April til ca November, nøyaktig dato avhenger av været, følg med på nettsiden og Facebook for info om dette.

Rabattordninger
Vi tilbyr 3 for 2 på ukedager (gjelder ikke i høysesong). Det vil si at hvis du overnatter sammenhengende i 3 netter eller mer mellom søndag og fredag får du en natt gratis.

Generelt

Hund og andre firbeinte
Tillatt med hund/katt, men viktig at ditt dyr ikke er til sjenanse for andre gjester. Hunder skal alltid holdes i kort bånd, også ved plassen. Vis hensyn til andre, husk at ikke alle setter like stor pris på dyr som det du gjør.

Matter på gresset
Bruk av pustende matter er tillatt, men ikke tillatt med pressening eller matter som er helt tette siden de vil ødelegge gresset.

Ro på campingen
Mellom kl 23.00 og 07.00 skal det være nattero (stille). På dagtid og kveld skal det ikke spilles høy musikk eller være vedvarende unødvendig støy fra kjøretøy eller lignende som kan forstyrre andre gjester.

Kjøring på området
Mellom 23.00 og 07.00  er det ikke tillatt å kjøre inne på området. Ellers i døgnet prøv å unngå unødig kjøring, som kan forstyrre andre gjester. Dette gjelder også el sparkesykler og liknende. Maks 15 km/t.

Ball eller andre aktiviteter på området
På og mellom plassene er det ikke tillatt med ballspill ol. som kan gi skade på andre sine biler og skape unødig støy. Bruk friområdet hvis det er ledig plass der eller sluseparken. For å komme til og fra bruk helst grusveiene, unngå å krysse over plassene.

Tilrettelagt for barn
Det er et rom med stellebord i sanitærbygg på område A. Dere vil finne noen lekemuligheter i Lunde slusepark som er vår nærmeste nabo. Ønsker dere å padle eller sykle, så kan dere leie utstyr til hele familien hos oss.

Gratis gjesteparkering:
Skal du besøke noen på campingen eller har med ekstra bil, er det mulig å stå gratis på vår gjesteparkering ved siden av resepsjonen. Ekstra bil på plassene koster kr100,-/døgn

Brann og brannforebyggende tiltak:

 • Husk brannavstand minimum 4 meter
 • Grill/varme gjenstander må ikke settes på plenen, benytt grusveien eller sørg for nok avstand fra grill til gress, kjenn med hånden om det er blir varmt på gresset– hjelp oss å holde plenen fin!
 • Åpen ild (bål) er ikke tillatt på campingområdet!
 • Brannslanger finnes i skap ute på campingområdet