Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Gårdshus sentralt i Lunde til utleie

Feriehus eller overnatting i forbindelse med jobb? Kan leies for en dag, en helg, en uke.... Huset ligger i tun på en gård omlag 1 km fra både Lunde sentrum, Lunde sluse og Telemark Kanalcamping.
Huset har 2(3) soverom og 4(6) senger.

Bestilling via campingplassen online ("Eldhus") på nettsiden eller ring tlf 91575421 

Adresse for huset: Skoevegen 56, 3825 LUNDE

Husets innhold:

1.etg: grunnflate ca 70m2 med  liten veranda og gang, stue, velutstyrt kjøkken med kjøleskap inkl liten frys, oppvaskmaskin, komfyr mm; bad med dusj/WC, varmekabler og vaskemaskin;  et soverom med 2 flyttbare enkeltsenger

2.etg: ca 40m2 fordelt på to rom; loftstue (trappa kommer opp og det er gjennomgang til soverom)  med dobbel sovesofa og et soverom med dobbeltseng. Mye gulvplass så plass til ekstra madrasser om behov.

Priser og betingelser: 

Leie betales med kort i resepsjonen på campingen, evt kontant ved ankomst.

 

Leie av huset pr døgn

Vask (obligatorisk)

Sengetøy og håndkle pr pers

Oppredd seng og håndkle pr pers

Hele året unntatt

deler av juli

1000

600

60

100

7.-30. juli 2017

1200

600

60

100

Ekstra madrass

100 pr pers

     

TILLEGGSINFO OM HUSET: Ligger åpent og solrikt til, det er god soveplass for 6 personer fordelt på 2 soverom med 2 senger/dobbeltseng i hvert, og i tillegg dobbel sovesofa i loftstue.  Ved behov er det mulig å bestille ekstra madrass da det er god gulvplass i 2.etasje.  Stort tun med god plass for lek.

Gangavstand til sentrum i Lunde med gode handlemuligheter, samt togstasjon (Sørlandsbanen). Det er også bare 1 km til Lunde sluse og kanalbåtene og til Telemark Kanalcamping med kano, kajakk og sykler til utleie. Det er 17km til Bø sentrum og 22km til Bø sommarland. 

Kjøleskap,lite fryseskap, mikro og oppvaskmaskin

LITT HISTORIE

Gården har vært i samme familie tilbake til slutten av 1700-tallet. Gårdens driftsgrunnlag har vekslet opp gjennom tidene, idag er det kun kornproduksjon og drifta dreies mer og mer mot camping. Gårdstunet ligger på en høyde med fin utsikt og består av låve, hovedhus, stabbur og "eldhus/utleiehus". 

Uleiehuset blir av oss kalt "eldhuset", noe som skyldes opprinnelse som en liten tømmerstue med bakerovn. Dette rommet (i dag stua) ble i siste halvdel av 1800-tallet bygd inn som del av et hus med sveitserstil. Frem til  slutten av 1960-tallet inneholdt det bakerovn, separatorrom, vedskjul og ble brukt som soveplass for innleid hjelp i onnene.  Huset har fra 60-tallet og frem til i dag vært i bruk som kårbolig på gården.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.