Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Seabird Expedition HV & LV

Hav-kajakk m/ror som kombinerer fart, manøvreringsfrihet og stabilitet. 

Brukt (1 sesong i utleie) pris kr5600,- (Gul farge, se victory for riktig farge)

Det første du vil legge merke til ved denne kajakken er de elegante linjene. Expedition er inspirert av moderne svensk design - det videste punktet er bak i cockpit. Designet gjør padlingen framover mer komfortabelt og effektiv fordi du kan sette åra  tettere mot kroppen. Expeditions lange vannlinje gjør den meget rask, og den har den har en unik stabilitet. Padler du den i vind og bølger vil du bli overrasket over hvor lett-manøvrert den er, og hvor trygg den føles under røffe forhold. Du sitter meget godt i kajakken, den vide cockpiten gir lett tilgang, setet er polstret og setebeltet er justerbart.

Kajakken har også en mekanisme for innstilling for ryggstøtten, den lar deg justere støtten til  ønsket posisjon mens du sitter trygt i kajakken. Beltet kan reguleres 10 cm i begge ender. Den har justerbare lårstøtter, dette gjør at man får meget god kontakt med kajakken når man trenger det som mest.

Expedition har fire oppbevaringroms for tørr lagring, to store og to små. I de store rommene får du plass til alt du trenger av personlig utstyr på en dagstur, eller for et weekendopphold. De små rommene sørger for oppbevaring av utstyr du trenger underveis, som mat, drikke, ekstra tøy etc. Det aller minste rommet er laget av myk neopren, og er designet for oppbevaring av nøkler, GPS, solbriller og andre små gjenstander.

 

Expedition LV

Expedition HV

Lengde

480 cm / 16"

518 cm / 17'

bredde

56 cm

59 cm 

lastekapasitet

130 kg

150 kg

vekt

 25 kg

27 kg

Padlerens vekt

55-90 kg

80-105 kg

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.