Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Seabird Victory

Victory er en havkajakk for store og lange personer. Den har høy stabilitet, I tillegg er Victory meget bra på tur og ekspedisjon.

Brukt (1 seasogn i utleie) Pris: kr6200,-

Victory er stabil, men ikke for stabil- for mye stabilitet kommer i konflikt med bølgebevelsene. Victorys stabilitet er derfor nøye tilpasset elementene for å oppnå forutsigbare og balanserte manøvre. Kajakken passer både for nybegynnere og de mer erfarne, designet er nærmest en garanti for gode opplevelser, og for at du kommer tørrskodd i land.

Victory er allsidig og egner seg like godt til korte som til lange turer. Med den finnes det ingen begrensinger, designet åpner både for lek, fart og spenning.I Victory føles alle bevegelser naturlige, du har full kontroll og kajakken lyder ditt minste vink. Du sitter godt i Victory. Cockpiten er åpen, setet er polstret og setebeltene er justerbare.  Setebeltene kan justeres 10 cm i begge ender. Den komfortable ryggstøtten justeres lett mens du sitter i kajakken. Bak og foran på kajakkdekket er det gummistrikk som gir feste for utstyr som drikkevann, ekstra padleåre, soveunderlag mm.

 

Victory

Lengde

 525 cm

bredde

  58 cm

lastekapasitet

150 kg

vekt

 28 kg

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.