Visit Bø Bø Sommarland Telemarkskanalen

Osagian Classic 17'

Ny Kr 13.900,- 

Brukt Ett år Kr 10.290,-  kun brukt i utleie

Brukt To år 9.300,- kun brukt i utleie

Brukt tre år 8.300,- kun brukt i utleie (ikke tilgjenglig før høst 2019)

Retningsstabil kano med lang vannlinje som gir god fart, den flate bunnen gjør at kanoen samtidig er stabil og lett å håndtere. Den er nærmest umulig å ødelegge.

Kjøper du kano fra OSAGIAN Canoes, får du en gjennomført kvalitetskano. Den er retningsstabil og siden den ikke er så høy i endene vil den i mindre grad  bli påvirket av sidevind enn mange andre kanomodeller. Lang vannlinje gir kanoen god fart, og flat bunn gjør den stabil og lett å håndtere.

OSAGIAN er den eneste kanoprodusent som full-sveiser bunnen fra front til bakende. Oppå sveisingen monteres to kraftige bunn-profiler, som nagles sammen med trykkluft.
Kraftig aluminiums-slepe og -fortøyningsblokk i begge ender  som også er sveiset på, så vi er sikre på, at den aldri løsner.
Dobbelt bærehåndtak i endene, der det er plass til to hender ved siden av hverandre. Dette kan være en fordel, hvis kanoen skal bæres med oppakning. Du bestemmer selv, hvilket vei du ønsker å ha hånden, fordi håndtakene er montert fritt. Håndtaket er montert med pop-nagler, som er banket fast med høytrykk direkte inn i kanoskroget.

Lengde:

17' (518 cm)

Bredde:

91 cm

Tykkelse:

0.050'' (1.27mm)

Vekt:

36 kg

Lastekapasitet: 

365 kg

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.