Kano til salgs

 

Vi selger brukt for å bytte ut utleiekanoer selv om de er i bra stand, og har normalt noen nye på lager også. I året 2022 har vi ikke aluminiumskanoer til salgs.

Osagian classic

Ingen brukte kanoer tilegnelig i 2022

Retnings-stabil kano med lang vannlinje som gir god fart, den flate bunnen gjør at kanoen samtidig er stabil og lett å håndtere. Den er nærmest umulig å ødelegge.

Kjøper du kano fra OSAGIAN Canoes, får du en gjennomført kvalitets-kano. Den er retning stabil og siden den ikke er så høy i endene vil den i mindre grad  bli påvirket av sidevind enn mange andre kanomodeller. Lang vannlinje gir kanoen god fart, og flat bunn gjør den stabil og lett å håndtere.

OSAGIAN er den eneste kanoprodusent som full-sveiser bunnen fra front til bakende. Oppå sveisingen monteres to kraftige bunn-profiler, som nagles sammen med trykkluft.
Kraftig aluminiums-slepe og -fortøyningsblokk i begge ender  som også er sveiset på, så vi er sikre på, at den aldri løsner.
Dobbelt bærehåndtak i endene, der det er plass til to hender ved siden av hverandre. Dette kan være en fordel, hvis kanoen skal bæres med oppakning. Du bestemmer selv, hvilket vei du ønsker å ha hånden, fordi håndtakene er montert fritt. Håndtaket er montert med pop-nagler, som er banket fast med høytrykk direkte inn i kanoskroget.

Film av Osagian produksjon: Link>>

Lengde: 15' (458cm) 17' (518 cm)
Bredde: 91cm 91cm
Tykkelse: 0.050'' (1.27mm) 0.050'' (1.27mm)
Vekt: 30 kg 36 kg

HASLE 530 PE

ny: 8200,- UTSOLGT

Dette er en allround kano som passer stort sett de fleste kanointeresserte. 

Den egner seg til bruk i sjøen, innlandsvann og rolige elver. Den er ikke ekstrem på noen måte, og den har den gamle gode tradisjonelle kanofasongen ved at den går tydelig opp foran og bak, slik de aller fleste forventer at en kano skal se ut.

Mykplastens egenskaper er utnyttet maksimalt, og i tillegg til den slagsterke plasten er den bygget i sandwich- konstruksjon, hvilket gjør at den fremstår som en meget stiv båt samtidig som vekten reduseres. Hovedavstivningen i tverretningen og lengderetning er ivaretatt gjennom båtens konstruksjon. Setene er festet i esingen i toppen av båten samtidig som underkant av stetene har en vertikalstøtte som går ned til en langsgående aluminiumskinne i bunnen av båten.

Lengde:

530 cm

Bredde:

88 cm