SUP – utleie

 

Hvis du er nybegynner på SUP-brett/padlebrett er det perfekt å padle fra campingen hos oss for en liten prøvetur. Det er også et fint utgangspunkt for en litt lengre tur. Med brett er det lett å gå i land og passere sluser. Velg tur etter ferdighet og husk at hvis du padler nedover fra Lunde mot Ulefoss, blir det tungt å returnere pga motstrøm. Det er mulig å forhåndsbestille transport den ene veien.

Du får brettet utlevert i resepsjonen ferdig oppblåst, klart til bruk på en tralle for lettere å få det ned til vannet (3-400m å gå). Ønsker du å padle et annet sted får du det pakket i en sekk sammen med håndpumpe og det kan enkelt tas med i bilen. Vær obs på at det tar litt tid å pumpe opp.

På våre singelbrett kan man være 2 personer. Vi har også store SUP-brett med plass til 8 pers (minst), som er ypperlig for en familietur eller vennegjeng. Detaljer om brettene nederst på siden.
Priser S.U.P. utleie
(Alle priser i NOK) 1 dag 2 dager 3 dager Osv.
Single S.U.P. 250 500 650 + 150 pr dag
Stor S.U.P. (ca. 8 pers.) 1000 2000
Hva er med i Prisen
  • Flytevest & S.U.P. åre for en pers (50,- tillegg for ekstra åre/vest)
  • Kart med turforslag
  • Flytevest & S.U.P. årer (inntil 8 pers. pr stort brett)
Tilleggsvalg
  • Ekstra flytevest og årer – kr50,-

Singel S.U.P. brett
Stødige S.U.P. brett som kan padles alene eller to i lag. 2 carbon SUP-årer og 2 vester er inkludert i leie.

Stort S.U.P. brett
Padle sammen med vennegjengen, utfordre noen på jobben, overrask med piknik på S.U.P. brett? Vårt store S.U.P. er svært stødig og har god plass for hele 8 personer.