SUP - utleie

 

Hvis du er nybegynner på SUP-brett/padlebrett er det perfekt å padle fra campingen hos oss for en liten prøvetur. Det er også et fint utgangspunkt for en litt lengre tur. Med brett er det lett å gå i land og passere sluser. Velg tur etter ferdighet og husk at hvis du padler nedover fra Lunde mot Ulefoss, blir det tungt å returnere pga motstrøm. Det er mulig å forhåndsbestille transport den ene veien.

Du får brettet utlevert i resepsjonen ferdig oppblåst, klart til bruk på en tralle for lettere å få det ned til vannet (3-400m å gå). Ønsker du å padle et annet sted får du det pakket i en sekk sammen med håndpumpe og det kan enkelt tas med i bilen. Vær obs på at det tar litt tid å pumpe opp.

På våre singelbrett kan man være 2 personer. Vi har også store SUP-brett med plass til 8 pers (minst), som er ypperlig for en familietur eller vennegjeng. Detaljer om brettene nederst på siden.
Priser S.U.P. utleie
(Alle priser i NOK) 1 dag 2 dager 3 dager Osv.
Single S.U.P. 250 500 650 + 150 pr dag
Stor S.U.P. (ca. 8 pers.) 1000 2000
Hva er med i Prisen
  • Flytevest & S.U.P. åre for en pers (50,- tillegg for ekstra åre/vest)
  • Kart med turforslag
  • Flytevest & S.U.P. årer (inntil 8 pers. pr stort brett)
Tilleggsvalg
  • Ekstra flytevest og årer - kr50,-

Singel S.U.P. brett
Stødige S.U.P. brett som kan padles alene eller to i lag. 1 carbon SUP-årer og 1 vest er inkludert i leie, 50,- ekstra i leie hvis 2 på ett brett.

Stort S.U.P. brett
Padle sammen med vennegjengen, utfordre noen på jobben, overrask med piknik på S.U.P. brett? Vårt store S.U.P. er svært stødig og har god plass for hele 8 personer.