Sykkel utleie

 

Ønsker du å leie en sykkel?

Hos oss kan du leie gode tur-/ hybrid sykler med bagasjebrett i dame eller herremodell og i ulike størrelser. Har også noen få offroadsykler til voksne uten bagasjebrett. Bra utvalg i barnesykler i ulike strørrelser, en påhengssykkel, et barnesete og en sykkelvogn. Vi har også 6 elektriske-sykler til voksne.

Totalt kan 20-30 personer leie sykkel samtidig. Nøyaktig antall er avhengig av personhøyde på de som leier .

Send oss en forespørsel for å bestille eller få mer info om utleie.
Spesifiser gjerne hvor lenge du ønsker å leie, høyde på personer og hvor du har tenkt å sykle.


Gå til bestillings og utleie betingelser
 • Alle tur-/hybridsykler har bagasjebrett og minst 21 gir.
 • Gangavstand til Lunde sluse i Telemarkskanalen, så lett å kombinere sykkeltur med kanalbåt om det er ønskelig.
 • Gangavstand til tog- og bussforbindelse.
 • Store grupper må forhåndsbestille, og det samme gjelder enkeltpersoner/mindre grupper som skal på flere dagers tur. Husk å oppgi høyde på personer ved bestilling
Turforslag

Det er mange merkede sykkelruter i området, og det er ypperlig å kombinere kanalbåt og sykkeltur.

Flere av turene starter i Lunde, så fra resepsjonen på campingen kan du sykle rett ut på merka sykkelrute. Turene følger veier uten trafikk der det er mulig, men går også på vanlig vei med noe biltrafikk.

Gå til sykkelturforslag
Kanalbåt og sykling

Kanalbåtene kan ta sykler til og fra alle ordinære stoppesteder langs kanalen.

Du trenger ikke å være med selv, men benytt anledningen hvis du kan. Billett til sykkelen og evt. deg selv på kanalbåt må bestilles direkte hos Telemarkskanalen.

Gå til Telemarkskanalen.no
Transport

Hvis du leier utstyr fra oss tilbyr vi levering/henting mot et tillegg i prisen.

Helt opp til deg om du vil ha transport eller ikke og hvor du vil bli kjørt. Vi får med 4-6 personer og har henger, og er dere flere bestiller vi minibuss til dere. Pris ut fra kjøreavstand. Transport bestilles på forhånd.

Les mer

Priser sykkel utleie

*Barnesykler er priset ut fra størrelse/modell, slik at ved leie enkeltvis vil sykler over en viss størrelse ha voksenpris også hvis den leies av noen under 18 år (unntak familiepakker).
**Familiepakkepris, Full pris for foresatte/voksne og barnepris for alle under 18 år uansett størrelse på sykkelen. Minst en foresatt må leie sykkel. Familiepakkepris gjelder ikke ved leie av El-sykkel.

(Alle priser i NOK) 1 dag 2 dager 3 dager 4 dager Osv.
Tur/hybrid/ offroad 250 425 600 775 + 175 pr dag
Barnesykler* 150 250 350 450 +100 pr dag
EL-sykkel 390 780 1170 1560 +390 pr dag
Sykkel vogn 150 250 350 450 +100 pr dag
Familie Pakker** Se info nedenfor
Hva er med i prisen
 • Hjelm
 • Sykkellås
 • Pumpe
 • Nød reparasjonssett
 • Lite kart med turer rundt Lunde
Krav 
 • Det blir ikke refundert for tilbakelevering en dag(er) tidligere enn planlagt.
Tilleggsvalg
 • Sykkelveske (vanntett) - kr50,- per stk
 • Levering/henting av sykkel på kanalbåten i Lunde. - kr50,- pr enhet
 • Transport med bil. (Les mer)

Våre utleie sykler


Tur sykkel

Velutstyrt KTM hybridsykkel med godt girsystem, bagasjebrett, skjermer og dempegafler som sørger for en komfortabel tur. Vi har både dame og herremodell i rammestørrelsene 46, 51, 56 og 60 cm. Disse sykler er ypperlig for bruk på de merka rutene rundt og langs Telemarkskanalen.


EL-sykkel

Vi har 6 EL-sykler med gode batteripakker til utleie. Passer til personer fra 160cm og oppover. Perfekt å leie for en morsom dagstur alene, for en behagelig flere dagers tur og for å jevne ut forskjeller i fysisk form i en gruppe.


Terrengsykkel

Av terrengsykler har vi flere ulike størrelser og modeller, bra utvalg i barnestørrelser, men kun noen få i voksenstørrelse. Alle er utstyrt med gode gir og skivebremser. De fleste har 27,5’ hjul noen få 29 tommer. Terrengsyklene er uten bagasjebrett.

Barnesykkel

KTM sykler til Barn i forskjellige modeller i rammestørrelser fra 20 til 31cm. Husk også vår Familiepakkepris, full pris for foresatte/voksne og barnepris for alle under 18 år uansett størrelse på sykkelen.

Sykkelvogn

Praktisk vogn til barn eller bagasje. Sikkerhetsbelte til to barn, alternativt et barn som plasseres i midten. Hjul 20" – maks vekt 36 kg. OBS! kan IKKE brukes på våre El-sykler.